ZS w Iwoniczu
zs@iwonicz.pl, 13 4351811

foto1

Nasza szkoła - Twój wybór

foto1

Nowoczesne pracownie językowe

foto1

Pracownie technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta

foto1

Nowoczesne warsztaty szkolne

foto1

Strzelnice: wirtualna i sportowa (śrutowa), hala i obiekty sportowe Orlik 2012, siłownia: plenerowa i kryta



Technika Zawodowe

technik: informatyk, mechanizacji rolnictwa i agrotroniki, pojazdów samochodowych, żywienia i usług gastronomicznych,

Czytaj więcej

Liceum Ogólnokształcące

mundurowe o profilu bezpieczeństwo wewnętrzne; sportowe; komunikacyjno - multimedialne

Czytaj więcej

Branżowa Szkoła

mechanik pojazdów samochodowych; mechanik-operator pojazdów i maszyn rolniczych; monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie

Czytaj więcej

Oferta dodatkowa

Bezpłatne: prawoo jazdy; pobyt w internacie; dojazd do szkoły. Praktyki i wycieczki zagraniczne: Interreg, Erasmus++, kursy ECDL, koła zaintersowań.

Czytaj więcej
Finansujemy koszty zakwaterowania w internacie uczniom klas pierwszych. Finansujemy również koszty dojazdu do szkoły uczniom klas pierwszych.
Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 
01

  W dniach 23-25 05 2014r. w Rzeszowie odbyła się 8 edycja Międzynarodowych Targów Żywności i Produktów Ekologicznych EKOGALA oraz Tradycyjne Smaki Podkarpacia.
W ramach realizacji projektu unijnego uczniowie klasy II TŻiUG oraz III TŻiGD mieli możliwość zwiedzenia ekspozycji Targów 23 maja.

  EKOGALA to niepodważalnie największe święto żywności ekologicznej w Polsce przyciągające ekologicznych producentów z kraju i z zagranicy oraz wielu zwiedzających zainteresowanych żywnością najwyższej jakości. 
Tematem przewodnim tegorocznej edycji Targów były sery i produkty mleczne. 
Duże zainteresowanie wzbudził pokaz oceny jakości mleka oraz produkcji masła metodą tradycyjną połączony z degustacją.
Młodzież uczestnicząc w pokazach i degustacjach mogła w ciekawy sposób zapoznać się z bogatą ofertą produktów ekologicznych, poszerzyć swoją wiedzę nt. żywności ekologicznej. Przekonali się, że jest ona zarówno zdrowa jak i smaczna.