ZS w Iwoniczu
zs@iwonicz.pl, 13 4351811

foto1

Nasza szkoła - Twój wybór

foto1

Nowoczesne pracownie językowe

foto1

Pracownie technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta

foto1

Nowoczesne warsztaty szkolne

foto1

Strzelnice: wirtualna i sportowa (śrutowa), hala i obiekty sportowe Orlik 2012, siłownia: plenerowa i kryta



Technika Zawodowe

technik: pojazdów samochodowych, mechanizacji rolnictwa i agrotroniki, informatyk, żywienia i usług gastronomicznych, architektury krajobrazu, masażysta

Czytaj więcej

Liceum Ogólnokształcące

mundurowe o profilu bezpieczeństwo wewnętrzne; sportowe; komunikacujno - multimedialne

Czytaj więcej

Branżowa Szkoła

mechanik pojazdów samochodowych; mechanik-operator pojazdów i maszyn rolniczych; ślusarz-spawacz; monter zabudowy i robót wykończeniowych w bud-wie

Czytaj więcej

Oferta dodatkowa

Bezpłatne: prawoo jazdy; pobyt w internacie; dojazd do szkoły. Praktyki i wycieczki zagraniczne: Interreg, Erasmus++, kursy ECDL, koła zaintersowań.

Czytaj więcej
Finansujemy koszty zakwaterowania w internacie uczniom klas pierwszych. Finansujemy również koszty dojazdu do szkoły uczniom klas pierwszych.

Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna
 
03

  W dniu 25 maja na stadionie w Iwoniczu odbyły się Targi Kulinariów organizowane przez Starostwo Powiatowe w Krośnie wraz z Gminnym Ośrodkiem Kultury w Iwoniczu Zdroju.
II edycja Targów organizowana była w ramach szwajcarskiego projektu „Alpejsko- Karpacki Most Współpracy”.

W Targach uczestniczyły Koła Gospodyń Wiejskich, stowarzyszenia oraz szkoły ponadgimnazjalne powiatu krośnieńskiego.

  Nasza szkoła prezentowała się na stoisku: TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOIMICZNYCH.
Uczniowie klas I i II TŻ i UG pod opieka nauczycieli przygotowali do degustacji potrawy z kuchni regionalnej: zupę z soczewicy, bigos staropolski, garniec pierogów (z farszem grzybowym i kapustą oraz z grochem i orzechami) oraz ciasto marchewkowe z dżemem dyniowym.
Prezentowane potrawy cieszyły się dużym zainteresowaniem i uznaniem gości.