Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 
 Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w ramach realizowanego w naszej szkole projektu Interreg w kursie ze sporządzania przetworów owocowo-warzywnych. Kurs został przeprowadzony przez pana Jacka Świerka z Podkarpackiej Akademii Kulinarnej i Konsultingowej. Grupa uczniów ze szkoły partnerskiej z Sabinova na Słowacji brała udział w kursach w sposób zdalny a kolejno w swoich szkolnych pracowniach gastronomicznych wykonywała potrawy zgodne z tematyką kursu. Uczniowie przygotowali multiwitaminowe koktajle oraz poznali podstawy carvingu.  

image001.jpg image002.jpg image003.jpg

image004.jpg image005.jpg image006.jpg

image007.jpg image008.jpg received_1061224311359263.jpeg

received_182904864057899.jpeg received_195015942810357.jpeg received_330800101745071.jpeg

received_923335588388520.jpeg

Szkoła w Sabinovie

received_1075495653017453.jpeg received_1121719471695481.jpeg received_215130470646666.jpeg

received_422085162711506.jpeg received_579479023280553.jpeg received_597451988039479.jpeg

received_645317889807071.jpeg received_658467928503354.jpeg