Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 
 2 kwietnia 2019 roku uczniowie klasy II Technikum żywienia i usług gastronomicznych: Joanna Wilk, Kinga Husar i Mateusz Bajda, pod opieką P. Anny Korbeckiej i Marii Harłacz, reprezentowali szkołę w IV Edycji Konkursu Kulinarnego „Studencka Bomba Witaminowa”, organizowanego w PWSZ w Krośnie. Zadaniem uczniów było wykonanie dwóch rodzajów dań zimnych (przystawki, przekąski, sałatki), w których produktem bazowym było gotowane jajko. Konkurs przebiegał w miłej i życzliwej atmosferze, a uczestnicy z uśmiechem na twarzy wykorzystywali inwencję twórczą przy wykonywaniu potraw. Na zakończenie konkursu uczniowie otrzymali nagrody rzeczowe i pamiątkowe dyplomy.
 Ponadto uczniowie uczestniczyli w wykładzie i warsztatach na temat różnych technik zdobienia jajek oraz robienia palm wielkanocnych, prowadzonych przez Panie z Koła Gospodyń Wiejskich z Iwonicza.
 Dziękujemy uczniom za udział, zaangażowanie i życzymy dalszych sukcesów.

image002.jpg image003.jpg image004.jpg

image005.jpg image006.jpg image007.jpg

image008.jpg image009.jpg image010.jpg

image011.jpg image012.jpg image013.jpg

image014.jpg image015.jpg image016.jpg

image017.jpg image018.jpg