ZS w Iwoniczu
zs@iwonicz.pl, 13 4351811

foto1

Nasza szkoła - Twój wybór

foto1

Nowoczesne pracownie językowe

foto1

Pracownie technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta

foto1

Nowoczesne warsztaty szkolne

foto1

Strzelnice: wirtualna i sportowa (śrutowa), hala i obiekty sportowe Orlik 2012, siłownia: plenerowa i kryta



Technika Zawodowe

technik: informatyk, mechanizacji rolnictwa i agrotroniki, pojazdów samochodowych, żywienia i usług gastronomicznych,

Czytaj więcej

Liceum Ogólnokształcące

mundurowe o profilu bezpieczeństwo wewnętrzne; sportowe; komunikacyjno - multimedialne

Czytaj więcej

Branżowa Szkoła

mechanik pojazdów samochodowych; mechanik-operator pojazdów i maszyn rolniczych; monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie

Czytaj więcej

Oferta dodatkowa

Bezpłatne: prawoo jazdy; pobyt w internacie; dojazd do szkoły. Praktyki i wycieczki zagraniczne: Interreg, Erasmus++, kursy ECDL, koła zaintersowań.

Czytaj więcej
Finansujemy koszty zakwaterowania w internacie uczniom klas pierwszych. Finansujemy również koszty dojazdu do szkoły uczniom klas pierwszych.

Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna
 
 W roku szkolnym 2017/18 uczniowie klas Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych rywalizują w projekcie „POLSKIE ŚWIĘTA – zwyczaje i tradycje kulinarne” o tytuł SZKOLNEGO MISTRZA KUCHNI. 18 grudnia 2017r odbył się I etap konkursu pod hasłem „BOZE NARODZENIE – przyprawy korzenne”. W konkursie wzięły udział cztery trzyosobowe drużyny z klas od I – III TŻ i UG. Zespoły miały za zadanie przygotować dekoracje stołu, potrawę słodką i słoną z wykorzystaniem przypraw korzennych oraz dokonać prezentacji.

 Zwycięstwo odniósł zespół nr 2 z klasy I TŻ i UG w składzie: Joanna Wilk, Kornelia Rzyman i Patryk Piękoś. Wszystkim uczestnikom pan dyrektor Leszek Zajdel wręczył dyplomy i upominki oraz pogratulował kreatywności i innowacyjności w zakresie sporządzania potraw i aranżacji stołów. Z niecierpliwością czekamy na II etap konkursu, który odbędzie się przed Świętami Wielkanocnymi.