6 kwietnia uczniowie klasy I i II Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych wzięli udział w szkolnym konkursie na ,,Babkę Wielkanocną”. Do rywalizacji stanęło 6 dwuosobowych zespołów. Po dwugodzinnych zmaganiach na stole pojawiło się 6 pięknych, pachnących wanilią i czekoladą babek. Przed komisją konkursową stanęło trudne zadanie wyłonienia zwycięzcy. |
Po degustacji i ożywionej dyskusji komisja ogłosiła zwycięzców.
- I miejsce zespół z klasy II : Beata Karp i Bernadetta Baraniecka
- II miejsce zespół z klasy I : Samuel Stonawski i Krystian Kuźniak
- III miejsce zespół z klasy I: Alina Duszczyńska i Monika Urbanek
Nagrody wręczył i pogratulował wszystkim uczestnikom dyrektor Leszek Zajdel. Oprócz laureatów nagrody pocieszenia otrzymali wszyscy uczestnicy konkursu.