ZS w Iwoniczu
zs@iwonicz.pl, 13 4351811

foto1

Nasza szkoła - Twój wybór

foto1

Nowoczesne pracownie językowe

foto1

Pracownie technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta

foto1

Nowoczesne warsztaty szkolne

foto1

Strzelnice: wirtualna i sportowa (śrutowa), hala i obiekty sportowe Orlik 2012, siłownia: plenerowa i kryta



Technika Zawodowe

technik: informatyk, mechanizacji rolnictwa i agrotroniki, pojazdów samochodowych, żywienia i usług gastronomicznych,

Czytaj więcej

Liceum Ogólnokształcące

mundurowe o profilu bezpieczeństwo wewnętrzne; sportowe; komunikacyjno - multimedialne

Czytaj więcej

Branżowa Szkoła

mechanik pojazdów samochodowych; mechanik-operator pojazdów i maszyn rolniczych; monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie

Czytaj więcej

Oferta dodatkowa

Bezpłatne: prawoo jazdy; pobyt w internacie; dojazd do szkoły. Praktyki i wycieczki zagraniczne: Interreg, Erasmus++, kursy ECDL, koła zaintersowań.

Czytaj więcej
Finansujemy koszty zakwaterowania w internacie uczniom klas pierwszych. Finansujemy również koszty dojazdu do szkoły uczniom klas pierwszych.
Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

 23 – osobowa grupa uczniów klasy II i III Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych pod opieką nauczycieli: Marii Harłacz i Krystyny Kubit wzięła udział w Akademickich Dniach Nauki w PWSZ w Krośnie. Uczniowie wysłuchali wykładu na temat: „Sztuczna inteligencja a energetyka”, wygłoszonego przez prof. nadzw. dr hab. inż. Tadeusza Wszołka oraz wykładu prof. nadzw. dr hab. inż. Włodzimierza Wójcika na temat: „Zagrożenia środowiskowe nanotechnologią”

 Ponadto uczniowie uczestniczyli w zajęciach warsztatowych, mieli możliwość zapoznania się z budową roślin pod mikroskopem. W trakcie zajęć odbyła się II edycja konkursu kulinarnego – Uczniowski MasterChef – „Bomba witaminowa”. Naszą szkołę reprezentowały dwa zespoły. Zespół I składał się z uczniów klasy III TŻiUG: Marlena Jaworska, Natalia Stanisz i Tomasz Jaracz, natomiast zespół II tworzyli uczniowie klasy II TŻiUG: Sylwia Solińska, Justyna Dubiel i Paula Kulisz. Uczniowie z ogromnym zaangażowaniem, dużą inwencją twórczą wykonywali oryginalne i zdrowe przekąski z przygotowanych różnorodnych produktów żywnościowych m.in. owoców i warzyw, serów, wędlin, pieczywa itp. Obie drużyny rywalizowały dzielnie z dziewięcioma zespołami z innych szkół i zdobyły wyróżnienia. Serdecznie im gratulujemy.